Colors of Holon

Na het WK in Antwerpen kon mijn dochter zich in 2020 opnieuw kwalificeren voor een Europees Kampioenschap. Voor ons de ideale opportuniteit, of uitvlucht, om af te reizen naar Israël om enerzijds de wedstrijd te volgen, maar anderzijds ook om verdere stappen te zetten in het experimenteren met de trage sluitertijd.

Omdat we op dat moment voor het KISP de module vrije reportage volgden gebruikten we deze wedstrijd ook meteen om een beeld te geven van de sport en het gebeuren. Een ideale gids als introductie in acrogym.

Op deze internationale wedstrijden zijn de omstandigheden vaak ideaal: een verduisterde arena met enkel licht op de vloer. Mits wat zoeken naar de juiste positie krijg je dan een mooie donkere achtergrond zonder storende elementen.

Het resulteerde in een eerste reeks van #AcrobARTics: beelden met bijzonder kleurrijke delen.
Al kan het ook anders. Op de volgende pagina werden de foto’s omgezet in sterke, contrastrijke zwart-wit beelden. De zwart-witte kleuren verwijzen bovendien naar de recente gebeurtenissen in en rond Israël, waar normaal eerder dit jaar het WK zou doorgaan.

Meer foto’s in deze galerij.